imgloader
Search Popup Default
Mobile X

2021 EUROPEAN KTM ADVENTURE RALLY GREECE

2021 EUROPEAN KTM ADVENTURE RALLY GREECE

- 150 συμμετέχοντες και προσωπικό της KTM παρακολούθησαν αυτήν την 4η έκδοση της κοινοτικής εκδήλωσης της KTM

- Οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν κοντά στα 700 χιλιόμετρα σε τρεις ημέρες εκτός δρόμου οδήγησης στην Ελλάδα

- Η εκδήλωση καλωσόρισε τυχοδιώκτες αυτο-πλοήγησης που οδηγούσαν δίπλα σε οδηγούς ομάδας αγώνων

- Από δρόμους με χαλίκια έως μονοπάτια σε στιλ enduro, οι παρευρισκόμενοι έζησαν μία καθαρή εμπειρία READY TO RACE

 

Επιστροφή στη δράση μετά την αναβολή της προηγούμενης εκδήλωσης, η τέταρτη έκδοση του Ευρωπαϊκού Rally KTM ADVENTURE παρείχε σε 150 αναβάτες της KTM, πρέσβεις της KTM και προσωπικό της KTM που προέρχονταν από περισσότερες από 20 χώρες μια κοινοτική εκδήλωση READY TO RACE που περιλάμβανε εκπληκτικές βόλτες σε ενα από τα πιο επικά και προκλητικά εδάφη  που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Ξεκινώντας από την κατασκήνωση της εκδήλωσης στην παραθαλάσσια πόλη της Ναυπάκτου, οι συμμετέχοντες αντιμετωπίστηκαν με τρεις μεγάλες και δύσκολες ημέρες οδήγησης σε μεταβαλλόμενο ορεινό έδαφος. Την πρώτη μέρα εκτός δρόμου, οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν προς τον ιστορικό προορισμό των Δελφών μέσα από μια σειρά κορυφών και κοιλάδων βουνού. Για τη δεύτερη ημέρα οδήγησης, οι συμμετέχοντες έπρεπε να διασχίσουν το κανάλι της Κορίνθου καθώς κατευθύνονταν προς τα Καλάβρυτα.

Επιστρέφοντας στη Ναύπακτο, οι αναβάτες είχαν τη δυνατότητα να ανέβουν σε ένα βραχώδες και κάπως ακραίο ανηφορικό τμήμα μερικών εκατοντάδων μέτρων. Όσο δύσκολο και αν ήταν, αυτό το τμήμα έγινε γρήγορα η πηγή πολλών επικών ιστοριών με τους συμμετέχοντες να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στο δρόμο τους προς την κορυφή. Προχωρώντας προς τα βόρεια για την τρίτη ημέρα εκτός δρόμου, οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν μέσω ενός δικτύου δασικών δρόμων προς το χωριό Άνω Χώρα.

Καθοδήγηση των ομάδων των πορτοκαλί bleeders ήταν ο KTM R&D Street Test Manager και ο τέσσερις νικητής Baja 1000, Quinn Cody, μαζί με τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro Giovanni Sala μεταξύ άλλων πρεσβευτών της KTM και προσωπικού της KTM από το Mattighofen της Αυστρίας.

Ένα KTM ADVENTURE RALLY είναι για όσους θέλουν να αγκαλιάσουν πλήρως το πνεύμα KTM READY TO RACE ενώ οδηγούν τις μοτοσυκλέτες τους σε απίστευτο περιβάλλον. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε μόνιμες φιλίες και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις με παρόμοιους αναβάτες - συμπεριλαμβανομένων των πρεσβευτών και των εργαζομένων της KTM. 

Αφήστε το σχόλιό σας